Na mijn middelbare school overwoog ik de HBO-opleiding bouwkunde te gaan doen. Toen ik vroeg wanneer ik iets met mijn handen kon gaan maken, antwoordde men met: ‘In het derde jaar maak je een maquette’. Op dat moment wist ik dat ik een andere opleiding moest gaan zoeken.

Daarom ben ik in 2010 begonnen met de MBO-opleiding meubelmaker/ (scheeps-) interieurbouwer, welke ik tot en met niveau 4 in 2015 heb afgerond.

Vervolgens ben ik als meubelmaker/interieurbouwer begonnen bij Interieurbouw Koning B.V. in Nieuw-Vennep, welke zich specialiseert in interieurs voor voornamelijk bakkerswinkel. Al snel werd ik daar werkvoorbereider en leidinggevende, wat zich uiteindelijk ontwikkelde tot projectleider.

Omdat het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan heb ik, na tien jaar met plezier voor Koning werkzaam te zijn geweest, besloten voor mijzelf te beginnen.

Na langzaam te hebben afgebouwd bij Koning ben ik per 1 maart 2020 volledig zelfstandig als interieurspecialist. Maar Inter-More staat nu al voor uw wensen klaar.